KOMFER

Qui som?

L’empresa Komfer som una empresa familiar que va néixer fa més de 30 anys.

Som fruit del treball constant i de l’esforç personal, fruit del noble orgull al nostre ofici i de la ferma convicció del treball ben fet. Des de sempre ens hem dedicat al sector de la construcció, executant un gran nombre d’obres a la provincia.

Des del dia de la seva constitució fins al dia d’avui, la seva principal activitat ha estat la construcció, restauració i rehabilitació d’edificis d’habitatges i habitatges unifamiliars però tambè disposa d’una gran experiencia en edificis de serveis, naus industrials, manteniments d’empreses i sense oblidar les reformes interiors entre d’altres i obres públiques (ajuntaments, consells comarcals, Diputació…).

komfer

Sobre l'empresa

Centralitzant la gestió de les obres i optimitzant els recursos, els quals estan gestionats sota controls de qualitat ambiental.

L’empresa disposa d’una plantilla d’operaris i tècnics qualificats i la col·laboració habitual d’industrials, tots ells amb una àmplia experiència en els seus camps. El resultat és el reconeixament obtingut dins el sector al llarg d’aquests més de 30 anys.

La societat té la base principal a Banyoles, on hi ha ubicat les oficines i el magatzem.